Kawasaki introduceert Ninja 300 Anniversary Edition

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Om 30 jaar Ninja te vieren introduceert Kawasaki nu ook de Ninja 300 als Anniversary Edition, met een onderscheidend design en opvallende Kawasaki kleurstelling.
Al 30 jaar lang maakt Kawasaki ultieme Supersport motoren. Altijd met één doel voor ogen; ”To be at the top”. Met vele World Superbike, World Supersport en Endurance overwinningen en kampioenschapstitels is Kawasaki de absolute nummer 1 in het Supersport segment.

Elke Kawasaki Ninja staat voor compromisloze prestaties op het gebied van performance, handling, en ultieme feedback voor de rijder. Zo ook de Ninja 300 Anniversary Edition.
Na eerder al speciale “Anniversary” modellen van de ZX-10R en ZX-6R 636 te hebben geïntroduceerd, komt Kawasaki nu met de exclusieve Ninja 300 Anniversary Edition.

De Ninja 300 Anniversary Edition is bij alle Kawasaki dealers verkrijgbaar vanaf november 2014, voor € 6.149,-.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?