vrijdag 1 maart 2024

Kawasaki kondigt Z900 en Z650 aan

Terwijl de Intermot in Keulen voor bezoekers nog in volle gang is, draaien we alvast warm voor de EICMA in Milaan. We hebben namelijk nu al redenen om aan te nemen dat ook de EICMA mooi nieuws gaat opleveren. Zo heeft Kawasaki op de Intermot aangekondigd in Milaan met een Z900 en Z650 te komen. Dit naar aanleiding van een Frans blad dat het embargo voor dit nieuws schond. 

De nieuwe Z900 zou de opvolger zijn van de Z800. Hoewel een 900 het verschil met de Z1000 natuurlijk kleiner maakt, ligt de naam ‘Z900’ vanwege zijn klassieke voorganger lekker bij het publiek. Kawasaki zou een 948cc-blok gebruiken dat zij hangen in een nieuw ontwikkeld trellis-frame. 

De Z650 zou de ER-6N vervangen en een 649cc parallel twin-blok hebben. Kawasaki neemt de nieuwe Z’s mee naar EICMA, waar we ook aanwezig zullen zijn. Later dus meer!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen