Kawasaki kondigt Z900 en Z650 aan

Terwijl de Intermot in Keulen voor bezoekers nog in volle gang is, draaien we alvast warm voor de EICMA in Milaan. We hebben namelijk nu al redenen om aan te nemen dat ook de EICMA mooi nieuws gaat opleveren. Zo heeft Kawasaki op de Intermot aangekondigd in Milaan met een Z900 en Z650 te komen. Dit naar aanleiding van een Frans blad dat het embargo voor dit nieuws schond. 

De nieuwe Z900 zou de opvolger zijn van de Z800. Hoewel een 900 het verschil met de Z1000 natuurlijk kleiner maakt, ligt de naam ‘Z900’ vanwege zijn klassieke voorganger lekker bij het publiek. Kawasaki zou een 948cc-blok gebruiken dat zij hangen in een nieuw ontwikkeld trellis-frame. 

De Z650 zou de ER-6N vervangen en een 649cc parallel twin-blok hebben. Kawasaki neemt de nieuwe Z’s mee naar EICMA, waar we ook aanwezig zullen zijn. Later dus meer!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?