Kawasaki Ninja H2: de Nederlandse prijs!

Drie dagen geleden zagen we de H2 voor het eerst in straattrim (foto-album en filmpje), maar vandaag heeft Kawasaki eindelijk de prijs bekend gemaakt. Eindelijk want we willen immers allemaal weten wat het kost om een supercharger-aangedreven superbike in je garage te krijgen!

Nou, hou je vast: voor €27.000 heb je een H2, de H2R gaat maar liefst €50.000 kosten. En dat maakt €23.000 verschil tussen het straatmodel met 207 pk en het racemodel met om en nabij de 300 pk. Pfoew!

Helaas maakt Kawasaki ook bekend dat een proefritje er niet zomaar in zit. Je kunt alleen proefrijden bij Kawasaki Motors Europe, en Kawasaki benadrukt dat slechts weinigen een H2 kunnen bemachtigen vanwege de grote vraag wereldwijd.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?