maandag 15 juli 2024

Kawasaki onthult prijs van de nieuwe Ninja ZX-6R

De herintroductie van de Kawasaki Ninja ZX-6R heeft veel lof ontvangen. Nu maakt Kawasaki ook de prijs en verkrijgbaarheid bekend van deze straatlegale Supersport met een cilinderinhoud van 636cc.

Met een extra 37 cc in vergelijking met reguliere 600cc-supersports heeft deze upgrade een aanzienlijke invloed op het vermogen en het beschikbare koppel. Hierdoor biedt de nieuwe Ninja ZX-6R niet alleen sportieve prestaties, maar is hij ook bijzonder soepel en comfortabel te berijden op de openbare weg.

Ontdek de Goodiebag van Kawasaki: op avontuur in Italië

Voor het jaar 2024 heeft het motorblok een grondige herziening ondergaan en zijn er nu 4 geïntegreerde rijmodi beschikbaar: Sport, Road, Rain en een aanpasbare Rider-modus. Bovendien is het ontwerp vernieuwd en beschikt de motor over een modern 4,3-inch TFT-kleurendisplay met een schakelindicator, huidige versnellingsweergave en een schat aan optionele informatie, zoals dubbele tripmeters, actieradius, accuspanning en nog veel meer.

De nieuwe Ninja ZX-6R zal vanaf oktober verkrijgbaar zijn bij erkende Kawasaki-dealers, met prijzen vanaf €13.799,-. Je hebt de keuze uit de volgende kleuren:

• Lime Green/Ebony (KRT-editie)
• Metallic Graphite Gray/Metallic Diablo Black

Voor meer informatie check je www.kawasaki.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen