20.8 C
Nederland
maandag 23 mei 2022

Kawasaki schrijft geschiedenis tijdens MOTORbeurs Utrecht

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Vanaf nu zal iedere editie van de geliefde MOTORbeurs Utrecht vergeleken worden met die van 2015. Dat is namelijk het jaar waarin Kawasaki het aandurfde om, indoor(!), de 326 pk van de Ninja H2R te ontketenen. Een nooit eerder vertoond spektakel, dat iedere keer weer Hal 7 ver voorbij de toegangspoorten tot aan de nok wist te vullen. 

De belangstelling van het enthousiaste publiek was zelfs zo groot, dat een enorm LED scherm ervoor moest zorgen dat niemand iets van het gebeuren hoefde te missen. EK Superstock 1000 coureur Kevin Valk liet op de Dynojet rollenbank zien, en horen, waartoe de Ninja H2R in staat is. Het resultaat was een letterlijk trommelvlies beukende 122 decibel, maar dan wel bestaand uit het mooiste motorgeluid dat ooit te horen zal zijn. Maar goed dat de Monster Energy girls gratis oordoppen uitdeelden.

Voor de duizenden mensen die met de Monster girls op de foto zijn gegaan: op de Kawasaki Facebook pagina zijn alle foto’s terug te vinden van de “Like, deel en win actie”. Volgende week vindt overigens de officiële persintroductie van de Kawasaki Ninja H2 en Ninja H2R in Qatar plaats. 

Helaas voor de liefhebbers: de Ninja H2 en Ninja H2R zijn in Nederland nu al volledig uitverkocht.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen