BMW Motorrad Day op 20 september

Rijd je al jaren BMW of zou je dat graag eens een keer doen? Dan is de BMW Motorrad Day iets voor jou. Het complete aanbod van BMW staat klaar om een proefrit mee te maken. Ook zijn er workshops, clinics en spectaculaire demonstraties. Al met al een uitgebreid programma voor de liefhebbers van het Beierse motormerk.

Het tweejaarlijkse evenement wordt voor de tweede keer georganiseerd. In 2013 vond het plaats in Zandvoort op het BMW Expierence Center. Voor dit jaar is er nog geen locatie bekend gemaakt, maar zeker is dat de manifestatie op zondag 20 september doorgaat.

Kijk voor meer informatie kijk je op de website van BMW.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.