maandag 15 april 2024

Kawasaki verlengt fabrieksgarantie

In veel landen in Europa mag je geen meter of slechts beperkt rijden. Da’s op zich heel spijtig, maar nog spijtiger is als je net een andere, nieuwe motor hebt gekocht. Veel kilometers maken is er niet bij, maar de fabrieksgarantie verloopt wel per dag.

Daarom heeft Kawasaki besloten wereldwijd de fabrieksgarantie te verlengen. Niet alleen op hun motorfietsen, maar op de Kawasaki JetSki’s en MULE/ATV’s, met uitzondering van professioneel gebruik. De duur van de verlenging is gelijk aan de lengte van de lockdown die in een land van kracht is. De verlenging van de fabrieksgarantie geldt ook voor Nederland waar geen sprake is van complete lockdown. Sympathiek van Kawasaki

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen