Kawasaki verlengt fabrieksgarantie

In veel landen in Europa mag je geen meter of slechts beperkt rijden. Da’s op zich heel spijtig, maar nog spijtiger is als je net een andere, nieuwe motor hebt gekocht. Veel kilometers maken is er niet bij, maar de fabrieksgarantie verloopt wel per dag.

Daarom heeft Kawasaki besloten wereldwijd de fabrieksgarantie te verlengen. Niet alleen op hun motorfietsen, maar op de Kawasaki JetSki’s en MULE/ATV’s, met uitzondering van professioneel gebruik. De duur van de verlenging is gelijk aan de lengte van de lockdown die in een land van kracht is. De verlenging van de fabrieksgarantie geldt ook voor Nederland waar geen sprake is van complete lockdown. Sympathiek van Kawasaki

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?