Kawasaki zoekt Marketing & PR Coördinator

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product of een organisatie of vereniging. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Winnen op het circuit en winnen op straat, dat is wat de medewerkers bij Kawasaki drijft! Om ons commerciële succes in de Benelux verder uit te bouwen zijn we op zoek naar een gedreven marketeer voor de Belgische markt. Kawasaki Motors Benelux zoekt een:

Marketing & PR Coördinator met ‘groen bloed’

Werkend vanuit ons Benelux kantoor in Hoofddorp, Nederland ben je verantwoordelijk voor onder andere de perscontacten, print en digitale advertising, CRM, de markt- en marketinganalyses, nationale beurzen en evenementen. 

Minimale functie-eisen;

Een afgeronde marketing opleiding op Bachelor niveau 

– Rond 2 tot 4 jaar werkervaring binnen marketing

– Vloeiend Frans- en Nederlandstalig in woord en geschrift

– Een enorme passie voor motoren en vanzelfsprekend in het bezit van het motorrijbewijs

– Redelijke mate van technische (motor)kennis

– Flexibel, stressbestendig en geen 9 tot 5 mentaliteit

– Bereidheid te verhuizen naar de regio Amsterdam

Wij bieden; 

– Werken in een gepassioneerd en gedreven team

– Werken in een dynamische en internationale werkomgeving

– Een marktconform salaris met extralegale voordelen (laptop, smartphone, etc.)

– Een verhuisregeling

– Veel eigen verantwoordelijkheid

– De mogelijkheid je verder te ontwikkelen 

Toe aan een uitdagende stap in je carrière? Solliciteer dan (motivatiebrief en CV, liefst met foto) uiterlijk voor 1 juli 2014, per mail via marketeer@kawasaki.eu ter attentie van Saskia Kehrer, HR department. Vragen kun je ook via dit mailadres stellen of telefonisch op +31 23 5670500. Het heeft geen zin te solliciteren indien je niet voldoet aan de functie-eisen.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?