13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Kawasaki zoekt Marketing & PR Coördinator

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product of een organisatie of vereniging. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Winnen op het circuit en winnen op straat, dat is wat de medewerkers bij Kawasaki drijft! Om ons commerciële succes in de Benelux verder uit te bouwen zijn we op zoek naar een gedreven marketeer voor de Belgische markt. Kawasaki Motors Benelux zoekt een:

Marketing & PR Coördinator met ‘groen bloed’

Werkend vanuit ons Benelux kantoor in Hoofddorp, Nederland ben je verantwoordelijk voor onder andere de perscontacten, print en digitale advertising, CRM, de markt- en marketinganalyses, nationale beurzen en evenementen. 

Minimale functie-eisen;

Een afgeronde marketing opleiding op Bachelor niveau 

– Rond 2 tot 4 jaar werkervaring binnen marketing

– Vloeiend Frans- en Nederlandstalig in woord en geschrift

– Een enorme passie voor motoren en vanzelfsprekend in het bezit van het motorrijbewijs

– Redelijke mate van technische (motor)kennis

– Flexibel, stressbestendig en geen 9 tot 5 mentaliteit

– Bereidheid te verhuizen naar de regio Amsterdam

Wij bieden; 

– Werken in een gepassioneerd en gedreven team

– Werken in een dynamische en internationale werkomgeving

– Een marktconform salaris met extralegale voordelen (laptop, smartphone, etc.)

– Een verhuisregeling

– Veel eigen verantwoordelijkheid

– De mogelijkheid je verder te ontwikkelen 

Toe aan een uitdagende stap in je carrière? Solliciteer dan (motivatiebrief en CV, liefst met foto) uiterlijk voor 1 juli 2014, per mail via marketeer@kawasaki.eu ter attentie van Saskia Kehrer, HR department. Vragen kun je ook via dit mailadres stellen of telefonisch op +31 23 5670500. Het heeft geen zin te solliciteren indien je niet voldoet aan de functie-eisen.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen