Kawasaki’s kleurentuning

De succesvolle Familie Z van Kawasaki wordt komend jaar leverbaar in diverse andere kleuren. Voor de Z750 gaat het om Metallic Black Spark, Candy Lime Green Stardust en Pearl White. De Z750R staat ook in het Metallic Spark Black en Candy Lime Green in de catalogus. Als laatste de Z1000, die is verkrijgbaar met Metallic Black Spark en de two-tone Spark Metallic Black / Candy Orange Burn.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?