Kenteken met ‘PAK ME DAN’…

Politie IJmond stond raar te kijken toen ze een motorrijder tegenkwamen met op de kentekenplaat de tekst ‘PAK ME DAN’. Maar als je aandacht wilt, kun je aandacht krijgen. Zelfs zonder achtervolging kreeg de Politie de motorrijder toch te paken.

Aangezien ze hem in een woonwijk troffen, gingen ze niet in de achtervolging toen hij er vandoor ging. Hem thuis op zoeken – een verblijfplaats achterhalen gaat een beetje moeilijk zonder een echt kenteken – zat er niet in, en dus leek de motorrijder nog weg te komen ook. Maar uiteindelijk zag een agent een man met motor in een steegje lopen, en het bleek de aandachtstrekker te zijn.

Een sprintje was genoeg om de man te achterhalen, zeker omdat de motor haperde toen de motorrijder zijn machine wilde starten toen hijdoor had dat de Politie hem inmiddels echt op de hielen zat. 

De motorrijder is opgepakt en wordt verdacht van heling. Ook is hem roekeloos rijgedrag ten laste gelegd, en dus is zijn rijbewijs ook ingevorderd. Zo zie je maar weer; de Nederlandse Politie is ‘waakzaam en dienstbaar’, zeker als een burger er zo om vraagt als deze verdachte.

Foto: Politie IJmond

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.