donderdag 25 april 2024

Kenteken met ‘PAK ME DAN’…

Politie IJmond stond raar te kijken toen ze een motorrijder tegenkwamen met op de kentekenplaat de tekst ‘PAK ME DAN’. Maar als je aandacht wilt, kun je aandacht krijgen. Zelfs zonder achtervolging kreeg de Politie de motorrijder toch te paken.

Aangezien ze hem in een woonwijk troffen, gingen ze niet in de achtervolging toen hij er vandoor ging. Hem thuis op zoeken – een verblijfplaats achterhalen gaat een beetje moeilijk zonder een echt kenteken – zat er niet in, en dus leek de motorrijder nog weg te komen ook. Maar uiteindelijk zag een agent een man met motor in een steegje lopen, en het bleek de aandachtstrekker te zijn.

Een sprintje was genoeg om de man te achterhalen, zeker omdat de motor haperde toen de motorrijder zijn machine wilde starten toen hijdoor had dat de Politie hem inmiddels echt op de hielen zat. 

De motorrijder is opgepakt en wordt verdacht van heling. Ook is hem roekeloos rijgedrag ten laste gelegd, en dus is zijn rijbewijs ook ingevorderd. Zo zie je maar weer; de Nederlandse Politie is ‘waakzaam en dienstbaar’, zeker als een burger er zo om vraagt als deze verdachte.

Foto: Politie IJmond

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen