Kevin Ash verongelukt

De immer vriendelijke, uiterst sympathieke en goedlachse Brit, was een bekende en grote naam in de journalistieke motorwereld. Eentje met een indrukwekkend staat van dienst. Wereldwijd werden zijn verhalen in de motorbladen gepubliceerd en tevens was hij één van de meest gewaardeerde columnisten. Soms in een nostalgische bui, soms diepgaand technisch, dan weer met een messcherpe pen prikkend in zaken die liever onder de pet gehouden werden. Eerlijk naar de lezer, maar ook eerlijk -doch kritisch- naar de industrie. Kortom, een goede journalist en een kundige en veilige motorrijder.

Tijdens een persintroductie van BMW in Zuid Afrika is hij om het leven gekomen. Het hoe en wat wordt uit respect voor de familie en vrienden van de overleden Ash niet vermeld, bovendien wordt er nog onderzoek gedaan door BMW en de politie aldaar.

Geen eigenwijze columns meer in MOTOR Magazine, geen onderkoelde humor meer tijdens persintroducties, geen technische discussies meer met iemand die er echt verstand van had. We zullen ‘m missen en de gehele motorwereld met ons. Ons verlies staat echter in schril contrast met dat van zijn vrouw en kinderen die man en vader zijn verloren. Onze gedachten zijn bij hen en we willen hen veel sterkte wensen om te gaan met dit groot verlies.


 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.