vrijdag 27 januari 2023

Kevin Ash verongelukt

De immer vriendelijke, uiterst sympathieke en goedlachse Brit, was een bekende en grote naam in de journalistieke motorwereld. Eentje met een indrukwekkend staat van dienst. Wereldwijd werden zijn verhalen in de motorbladen gepubliceerd en tevens was hij één van de meest gewaardeerde columnisten. Soms in een nostalgische bui, soms diepgaand technisch, dan weer met een messcherpe pen prikkend in zaken die liever onder de pet gehouden werden. Eerlijk naar de lezer, maar ook eerlijk -doch kritisch- naar de industrie. Kortom, een goede journalist en een kundige en veilige motorrijder.

Tijdens een persintroductie van BMW in Zuid Afrika is hij om het leven gekomen. Het hoe en wat wordt uit respect voor de familie en vrienden van de overleden Ash niet vermeld, bovendien wordt er nog onderzoek gedaan door BMW en de politie aldaar.

Geen eigenwijze columns meer in MOTOR Magazine, geen onderkoelde humor meer tijdens persintroducties, geen technische discussies meer met iemand die er echt verstand van had. We zullen ‘m missen en de gehele motorwereld met ons. Ons verlies staat echter in schril contrast met dat van zijn vrouw en kinderen die man en vader zijn verloren. Onze gedachten zijn bij hen en we willen hen veel sterkte wensen om te gaan met dit groot verlies.


 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen