woensdag 4 oktober 2023

Spannende dagen voor finalisten

Het zal de vakjury slapeloze nachten en talloze hoofdbrekens bezorgen om een winnaar aan te wijzen bij de verkiezing Motorvrouw van het Jaar. De verschillen zijn namelijk nihil. De spannende finale krijgt zijn beslag net voor de MOTORbeurs Utrecht die van 21 tot en met 24 februari in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden.

Vivian Sigterman (30) uit Apeldoorn is een gedreven en ervaren circuitrijdster die vanwege haar enthousiasme als instructrice is gevraagd bij de Race Academy. Het andere uiterste hierin is de 47-jarige Esther Evrengün uit Nieuwegein die je met geen macht ter wereld ooit nog van haar rustig toerende Harley-Davidson af krijgt. Tegenover deze directiesecretaresse met de meeste levenservaring binnen het gezelschap staat Maryati Aantjes (21) als jongste kandidaat. Maryati is woonachtig in zowel Doorn als Cothen. De 32-jarige Jenny van der Molen uit Amsterdam en Marleen de Ruyter (44), woonachtig in Waimes in de Belgische Ardennen, completeren de groep.

Welk van de vijf kandidaten uiteindelijk met de eer gaat strijken wordt na 14 februari bekend gemaakt. Tot die datum kan iedereen een stem uitbrengen. Dat kan op de officiële website www.motorbeursutrecht.nl, maar ook via diverse andere websites en via de actieve blogs die de dames tot aan de verkiezingsuitslag bijhouden.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image