dinsdag 16 juli 2024

Kilometervreters gezocht

Woon-werk, vakanties of rondjes om de kerk of een rondje wereld. Hoe je die kilometers op de klok zet, maakt voor Marathonmotor niets uit. Als je ze maar maakt! Heb je een motor met minimaal 50.000 kilometer aan levenservaring? Geef je dan snel op en kom langs met je motor voor een uitgebreide inspectie. Uiteraard zijn we ook benieuwd naar de motivatie om zó lang met één motor te doen. Bovendien willen we heel graag eens door de historie lopen en zijn we heel benieuwd welke motoren je in het verleden hebt gereden en hoe je relatie met deze Marathonmotor tot stand is gekomen. 

Meedoen? Stuur een e-mail aan marathonmotor@mpsadventure.nl. Vertel in het kort wat over je motor: hoe lang je hem hebt, hoeveel hij heeft gelopen en hoeveel er van de onderhoudshistorie bekend is. Maar vergeet vooral niet te melden van welk merk, type en bouwjaar hij is. MOTO73 neemt, als je in aanmerking komt, contact met je op! O ja, surf even naar www.mpsadventure.nl om te zien of je motor niet al onlangs bij ons geweest is. Is dat het geval, maar heb je veel meer kilometers gemaakt? Meld je dan toch gerust aan!

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen