Kilometervreters gezocht

Woon-werk, vakanties of rondjes om de kerk of een rondje wereld. Hoe je die kilometers op de klok zet, maakt voor Marathonmotor niets uit. Als je ze maar maakt! Heb je een motor met minimaal 50.000 kilometer aan levenservaring? Geef je dan snel op en kom langs met je motor voor een uitgebreide inspectie. Uiteraard zijn we ook benieuwd naar de motivatie om zó lang met één motor te doen. Bovendien willen we heel graag eens door de historie lopen en zijn we heel benieuwd welke motoren je in het verleden hebt gereden en hoe je relatie met deze Marathonmotor tot stand is gekomen. 

Meedoen? Stuur een e-mail aan marathonmotor@mpsadventure.nl. Vertel in het kort wat over je motor: hoe lang je hem hebt, hoeveel hij heeft gelopen en hoeveel er van de onderhoudshistorie bekend is. Maar vergeet vooral niet te melden van welk merk, type en bouwjaar hij is. MOTO73 neemt, als je in aanmerking komt, contact met je op! O ja, surf even naar www.mpsadventure.nl om te zien of je motor niet al onlangs bij ons geweest is. Is dat het geval, maar heb je veel meer kilometers gemaakt? Meld je dan toch gerust aan!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.