maandag 30 januari 2023

KL presenteert de KL Duel 125 naked bike

Als merk van de Pelpi International-groep, die ook eigenaar is van het herboren FB Mondial, komt het KL-gamma voor 2023 met de Duel 125, een prachtige naked met moderne lijnen die wordt voorgesteld aan jongeren die de wereld van de twee wielen willen betreden. Dit zijn alle kenmerken en specificaties van de KL Duel 125.

KL Duel 125: modern naakt

Met de terugkeer van het merk KL, nu onder leiding van Pelpi International, wordt het gamma verrijkt met een nieuw model: de KL Duel 125. Het is een motor met agressieve, moderne lijnen, die in combinatie met de Full-LED verlichting en de grote tank met zijdelingse luchtinlaten wijzen op een grotere motorfiets. In het stalen frame zit echter een eencilinder vierklepsmotor met dubbele bovenliggende nokkenasverdeling van 124,2 cc, die volgens KL een maximumvermogen van 12,9 pk bij 9.500 tpm kan leveren.

Keeway’s MBP F125: nakedbike gericht op beginnende motorrijders

Op het chassis vinden we een upside-down vork met een diameter van 37 mm en een monoshock achter, met een veerweg van 120 mm voor beide. Het remsysteem is toevertrouwd aan twee schijven: 275 mm voor en 220 mm achter, die worden bediend door een gecombineerd remsysteem, dat de remwerking over de twee schijven verdeelt, zelfs als slechts één bedieningsorgaan wordt ingedrukt. Deze oplossing is niet alleen wettelijk verplicht bij gebrek aan ABS, maar is ook nuttig voor wie weinig ervaring heeft, omdat ze voorkomt dat de lading te veel verschuift als de remmen niet correct worden gebruikt.

De uitrusting van de Duel 125 wordt gecompleteerd door lichtmetalen 17-inchwielen, een brandstoftank van 12 liter en full-LED koplampen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen