Nederlandse motorsport op Motors TV

Motocrossplanet heeft een overeenkomst gesloten met Motors TV om vanaf vandaag Nederlandse motorcross, enduro, supermoto en rally uit te zenden. Komend seizoen zal Motor TV een speciaal Nederlands auto- en motorsport programma gaan uitzenden onder de naam Wheels from the Lowlands. Het programma zal op woensdag avonden te zien zijn van 19:30 uur tot 20:30 uur en zal niet alleen in het Nederlandse worden uitgezonden, maar ook worden vertaald naar het Engels zodat het in heel Europa te zien zal zijn.

In de eerste uitzending wordt Erik Eggens, trainer van het JK SKS Gebben Racing Yamaha Team, gevolgd in zijn voorbereiding en tijdens de Nederlandse Grand Prix in Valkenswaard. Erik is commentator bij Motors TV en maakte in Valkenswaard een eenmalig optreden in het Wereld Kampioenschap MX1.

Voorlopig bestaat het programma uit dertig uitzendingen van een uur en zal het commentaar worden verzorgd door Frank Weeink en Rick Winkelman. De productie van de beelden is in handen van Motocrossplanet, Arno van den Brink zal naast de productie voor Motocrossplanet.nl ook de gehele motorcross, enduro, rally en supermoto productie verzorgen voor Motors TV.

In de uitzending van 8 mei zal er een kijkje in de keuken van het JK SKS Gebben Racing Yamaha Team worden genomen en zal het gaan over de terugkeer van Herjan Brakke. 15 mei is er een uitzending over Jeffrey Herlings tijdens zijn thuis ONK in Gemert. Verder zal er in de komende uitzendingen aandacht worden besteed aan, ONK Motorcross, ONK Enduro, EK 125cc/EK MX2, Grand Prix MX1/MX2, Voorbereiding Dakar 2014, ONK Supermoto en BK Motorcross.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.