Koeman Motoren Huizen heeft z’n kledingshop verbouwd

Koeman Motoren uit Huizen laat weten dat de verbouwing van de kledingshop is afgerond.

De kledingshop van Koeman Motoren uit Huizen is volledig verbouwd. Nieuwsgierig naar het resultaat? Ga gauw kijken! Vanwege de heropening heet Koeman Motoren mooie aanbiedingen van IXS en HJC. Ook hebben ze een stoere lijn jeans, voor zowel dames als heren!

De shop is net als de werkplaats geopend van maandag tot en met zaterdag!

Kijk voor openingstijden op www.koeman-motoren.nl.

Adres

Koeman Motoren
Handelsweg 15
1271 EJ Huizen
Tel. (035) 52 54 276

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.