Triumph Bonneville Speedmaster maakt op 3 oktober z’n debuut

Ben jij klaar voor een nieuwe Triumph Bonneville smaak? Da’s te hopen, want het Britse motormerk deelt plaagstootjes uit voor hun nieuwste model: de Triumph Bonneville Speedmaster.

De Speedmaster zal op 3 oktober debuteren. Triumph’s social mediakanalen schreeuwen van de daken dat de nieuwe Speedmaster een ‘classic custom style’ krijgt en ‘class leading capability’, gekoppeld aan een ‘British attitude’. Wat ze daarmee bedoelen? Een stijve bovenlip of een passief-agressief etiquette. Het kan alle kanten op.

Maar even serieus… op basis van de naam mag je veronderstellen dat de nieuwe Speedmaster dezelfde vloeistofgekoelde opwaardering heeft gekregen die de gehele Bonneville serie de afgelopen jaren heeft gehad. De Speedmaster zou dan de identieke behandeling ondergaan als de Thruxton en en Bobber.

Dat Triumph de Speedmaster vroeg in oktober laat debuteren en niet op de EICMA (7 – 12 november-, heeft natuurlijk alles te maken met de stormvloed van nieuws die vanuit Milaan op ons afkomt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.