Koffie en TT-tickets actie

Ben jij KNMV-lid en ga je op 25 juni naar Assen? Maak onderweg dan een pitstop bij een TOTAL-tankstation. Daar krijg je namelijk met je KNMV-ledenpas een gratis kop koffie. Maar nog mooier is dat je via de Bikers Toolkit een gratis TT-ticket kunt bemachtigen. 

De volgende benzinestations doen aan deze actie mee:
 
– TOTAL Krale te Staphorst
– TOTAL Werkhorst te Meppel
– TOTAL Peelerveld te Vries
– TOTAL Messchenveld te Assen
 
De Bikers Toolkit is een initiatief van de KNMV om beginnende motorrijders op weg te helpen. Dit gratis pakket wordt via de motorrijscholen van KNMV Gediplomeerde Instructeurs (KGI’ers) verspreid aan iedereen die daar zijn motorrijbewijs heeft gehaald. In de Toolkit zit o.a. een voucher voor een staplaats voor de TT van Assen op zaterdag 25 juni, ter waarde van € 40,-.
 
Meer info op www.knmv.nl.
 
Foto: 2snap
Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.