dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Koffie en TT-tickets actie

Ben jij KNMV-lid en ga je op 25 juni naar Assen? Maak onderweg dan een pitstop bij een TOTAL-tankstation. Daar krijg je namelijk met je KNMV-ledenpas een gratis kop koffie. Maar nog mooier is dat je via de Bikers Toolkit een gratis TT-ticket kunt bemachtigen. 

De volgende benzinestations doen aan deze actie mee:
 
– TOTAL Krale te Staphorst
– TOTAL Werkhorst te Meppel
– TOTAL Peelerveld te Vries
– TOTAL Messchenveld te Assen
 
De Bikers Toolkit is een initiatief van de KNMV om beginnende motorrijders op weg te helpen. Dit gratis pakket wordt via de motorrijscholen van KNMV Gediplomeerde Instructeurs (KGI’ers) verspreid aan iedereen die daar zijn motorrijbewijs heeft gehaald. In de Toolkit zit o.a. een voucher voor een staplaats voor de TT van Assen op zaterdag 25 juni, ter waarde van € 40,-.
 
Meer info op www.knmv.nl.
 
Foto: 2snap
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen