dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Pech Klaffenbock bezorgt Holden winst

Het leek er lange tijd op dat Klaus Klaffenbock ook de tweede zijspanrace van de TT 2011 zou gaan winnen. De Oostenrijkse spancoureur kreeg echter te maken met pech. Samen met zijn bakkenist Dan Sayle kwam hij aan de kant te staan in de laatste ronde. De zijspancombinatie had op dat moment een voorsprong van 17 seconden bij elkaar gesprokkeld op John Holden en Andy Winkle. De 54-jarige Holden hield zijn hoofd koel nadat hij de leiding in handen kreeg en bij het zien van de finishvlag kwam er een droom uit voor de Brit uit Clitheroe. Op 45 seconden achterstand werden Conrad Harrisson en Mike Aylott tweede. De laatste podiumpositie was voor Tony Elmer en Darren Marshall. Het was voor hen de eerste keer dat ze naar het ereschavot van de TT mochten.  
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen