Pech Klaffenbock bezorgt Holden winst

Het leek er lange tijd op dat Klaus Klaffenbock ook de tweede zijspanrace van de TT 2011 zou gaan winnen. De Oostenrijkse spancoureur kreeg echter te maken met pech. Samen met zijn bakkenist Dan Sayle kwam hij aan de kant te staan in de laatste ronde. De zijspancombinatie had op dat moment een voorsprong van 17 seconden bij elkaar gesprokkeld op John Holden en Andy Winkle. De 54-jarige Holden hield zijn hoofd koel nadat hij de leiding in handen kreeg en bij het zien van de finishvlag kwam er een droom uit voor de Brit uit Clitheroe. Op 45 seconden achterstand werden Conrad Harrisson en Mike Aylott tweede. De laatste podiumpositie was voor Tony Elmer en Darren Marshall. Het was voor hen de eerste keer dat ze naar het ereschavot van de TT mochten.  
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.