donderdag 28 maart 2024

Komt Buell terug?

Het kan soms raar lopen… Erik Buell Racing is een partnerschap aangegaan met Hero Motorcorp Ltd. Nooit van gehoord waarschijnlijk, toch is het Indiase bedrijf een van de grootste motorfietsproducenten aldaar.

De nieuwe samenwerking houdt in dat EBR hun nieuwe partner voorziet van technische kennis (en van design) bij de ontwikkeling van nieuwe modellen. Maar daar blijft het niet bij. Hero is van plan snel grote stappen te maken in de industrie en gaat nu enkele verbonden aan die dat mogelijk maken, waaronder die met Buell dus.

Voor Buell zelf is deze samenwerking een nieuwe kans zich in de wereld van motorenbouw te kunnen vestigen. Hero heeft namelijk geld en heeft de middelen. We hebben het laatste nog niet gehoord van onze Erik.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen