Komt Buell terug?

Het kan soms raar lopen… Erik Buell Racing is een partnerschap aangegaan met Hero Motorcorp Ltd. Nooit van gehoord waarschijnlijk, toch is het Indiase bedrijf een van de grootste motorfietsproducenten aldaar.

De nieuwe samenwerking houdt in dat EBR hun nieuwe partner voorziet van technische kennis (en van design) bij de ontwikkeling van nieuwe modellen. Maar daar blijft het niet bij. Hero is van plan snel grote stappen te maken in de industrie en gaat nu enkele verbonden aan die dat mogelijk maken, waaronder die met Buell dus.

Voor Buell zelf is deze samenwerking een nieuwe kans zich in de wereld van motorenbouw te kunnen vestigen. Hero heeft namelijk geld en heeft de middelen. We hebben het laatste nog niet gehoord van onze Erik.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.