Komt de Suzuki Recursion dan echt?

In 2013 zagen we de Suzuki Recursion voor het eerst en sindsdien volgen we ‘m op de voet. Het is immers een interessant turbo-geblazen project en volgens ons echte toekomstmuziek (lees hier waarom). 

Sinds gisteren gonst het van de geruchten dat Suzuki heeft besloten om de Recursion in productie te nemen. Zelfs de Japanse media rept er over en dan zit het vaak wel snor. Erg verrassend is het niet, want in principe was het maar een kwestie van tijd en wij spraken al eerder uit te verwachten dat -ie in 2015 op de markt komt. Ook lekte de gehele productpresentatie al uit via Youtube en Suzuki heeft ook nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze het serieus menen met de lichte geblazen motorfiets.

De Recursion zou samen met de H2 van Kawasaki wel eens een nieuw tijdperk in kunnen luiden. Een tijdperk waarin supercharger en turbo kunnen helpen om de steeds strenger wordende milieu-eisen te halen. In de auto-industrie zien we al langer meer lichte motorblokken die dankzij een turbo toch meer dan potent presteren.

Wil je het verschil tussen een supercharger en turbo weten? Klik dan hier voor wat technische uitleg…

 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?