16.9 C
Nederland
maandag 16 mei 2022

Korting op VRO Risico voor inwoners Overijssel

Honderden cursisten ervaren elk jaar weer het nut van het volgen van een VRO Risico. Het Regionaal Orgaan voor de Verkeersveiligheid in Overijssel (ROVO), Regio Twente en nagenoeg alle Overijsselse gemeenten vindt deze training zelfs zo waardevol, dat alle Overijsselaren fikse korting op het cursusgeld ontvangen.

In plaats van €237,50 betaal je slechts €50,-*. Bovendien levert het certificaat dat je na afloop ontvangt bij diverse verzekeringsmaatschappijen nog eens premiekorting op. Inwoners van Overijssel kunnen de VRO Risico op twee locaties volgen; in Enschede of in Raalte.

Tijdens de VRO Risico leren de cursisten onder leiding van deskundige KNMV-instructeurs te anticiperen op de verkeerssituatie. De eendaagse training maakt gebruik van videoanalayse, waarbij de videobeelden inzicht geven in de wijze van motorrijden en die van medecursisten.

Woon je in Overijssel? Kan dan op www.knmv.nl/rijopleidingen/cursusaanbod/vro-risico-overijssel voor meer informatie en de mogelijkheid jezelf direct in te schrijven.

* Inwoners gemeente Twenterand en Hengelo betalen €90,-

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen