Korting op VRO Risico voor inwoners Overijssel

Honderden cursisten ervaren elk jaar weer het nut van het volgen van een VRO Risico. Het Regionaal Orgaan voor de Verkeersveiligheid in Overijssel (ROVO), Regio Twente en nagenoeg alle Overijsselse gemeenten vindt deze training zelfs zo waardevol, dat alle Overijsselaren fikse korting op het cursusgeld ontvangen.

In plaats van €237,50 betaal je slechts €50,-*. Bovendien levert het certificaat dat je na afloop ontvangt bij diverse verzekeringsmaatschappijen nog eens premiekorting op. Inwoners van Overijssel kunnen de VRO Risico op twee locaties volgen; in Enschede of in Raalte.

Tijdens de VRO Risico leren de cursisten onder leiding van deskundige KNMV-instructeurs te anticiperen op de verkeerssituatie. De eendaagse training maakt gebruik van videoanalayse, waarbij de videobeelden inzicht geven in de wijze van motorrijden en die van medecursisten.

Woon je in Overijssel? Kan dan op www.knmv.nl/rijopleidingen/cursusaanbod/vro-risico-overijssel voor meer informatie en de mogelijkheid jezelf direct in te schrijven.

* Inwoners gemeente Twenterand en Hengelo betalen €90,-

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.