22.3 C
Nederland
donderdag 19 mei 2022

Kortrijk: Motoreflex voegt zich bij MKC Moto

De nieuwe motorkledingformule MKC Moto –  de identiteit waaronder Motorkledingcenter (MKC) en Joma Moto verdergaan – heeft uitbreidingsnieuws aan de start van het nieuwe jaar. Per heden valt MotoReflex in Kortrijk onder de vleugels van de internationale motorkledingketen waarmee het de positie in de Benelux versterkt. Bestaande klanten zullen de vertrouwde gezichten blijven zien in de winkel.

Voordat de activiteiten worden voortgezet onder MKC Moto moet er plaats gemaakt worden voor nieuwe merken en collecties. Daardoor houdt MotoReflex een extra scherp geprijsde Solden deze maand. “Door de overname wordt een voor ons nieuw deel van België bediend en kunnen we onze bestaande online klanten een extra servicepunt bieden.” Aldus Mark Bos, CEO van MKC Moto.

Door de fusie tussen Joma Moto en Motorkledingcenter van afgelopen jaar staat de teller op 14 vestigingen verspreid over België, Nederland en Oostenrijk. Binnenkort wordt daar ook Frankrijk aan toegevoegd.

Bart Verhoeven
Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen