dinsdag 16 april 2024

KouwePotenTocht 2022 volledig uitverkocht!

Op zaterdag 29 oktober zullen we met 350 motorrijders aan de start in Weert verschijnen. De KouwePotenTocht 2022 is volledig uitverkocht. Zou het aan het warme nazomerweer liggen? Of gewoon omdat het een te gekke toertocht is? Wij denken het laatste, want de KouwePotenTocht is van oudsher een drukbezochte tocht. Weer of geen weer.

Het succes van de clubtochten die we organiseren is dat we voor slechts €55,- een volledig verzorgde all-inclusive toertocht organiseren. In deze tijden van hyperinflatie, waar ook de horecalocaties gretig aan deelnemen, is dat iedere keer een uitdaging.

Desondanks hebben we ook voor de KouwePotenTocht met het thema ‘Grenspalen’ drie mooie tussenstops weten te regelen. Gerenommeerde restaurants met goed en veel eten en drinken. Goede koffie en heerlijk gebak bij de start, een goede lunch en volledig verzorgd diner. Ons motto is dat iedere motorrijder na een clubtocht een kilo zwaarder huiswaarts moet keren.

Geen deelnemersticket kunnen aanschaffen? Niet getreurd. Ook in 2023 zullen we in april de Primavera tocht organiseren en in oktober de KouwePotenTocht. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en mis niets van de aankondigingen.

Route en bestandstypes

Tijdens de clubtochten zullen doorgewinterde routemakers je iedere keer weer verrassen. Je leert altijd nieuwe wegen kennen, ook in gebieden waar je zelf al bekend bent. Stuk voor stuk hebben ze een bijzonder thema.

Na inschrijving ontvang je een week voor de toertocht de route, zodat je goed voorbereidt aan de start kunt verschijnen. Niet alleen in TRACK-GPX-bestanden waar de meeste motorrijders gebruik van maken met hun nieuwere Garmin- en TomTom-systemen, maar ook in ROUTE-bestanden voor rijders met een oudere Garmin, ITN-bestanden voor oudere TomTom’s en GDB-bestanden voor Garmin-rijders die gewend zijn om met die bestandsformaat te werken (vaak nog oudere Garmin Zumo’s). We doen er alles aan om je goed op weg te helpen.

Je rijdt de route alleen, of in je eigen groepje. Uiteraard kun je ook altijd bij een ander aansluiten. Kortom, het gaat er heel gemoedelijk aan toe en we rijden niet in grote groepen. Iedereen is welkom, van jong tot oud, ongeacht de motor waarop je rijdt.

Culinair programma KouwePotenTocht 2022

Start
Ontvangst met koffie en thee en luxe vlaai (keuze uit: kruimel- óf appel- óf kersenvlaai)
Lunch
Keuze uit:
– Luxe tosti met geitenkaas, zongedroogde tomaten, pittenmelange, rode uit en appelstroop óf
– Kloosterbol met huisgemaakte gehaktbal met satésaus, zoetzure komkommer en gefrituurde uitjes óf
– Kloosterbol met twee bourgondische rundvleeskroketten met mosterd
incl. koffie en thee
Diner
Keuze uit:
– Vegetarische hamburger met kaas en ui óf
– Huisgemarineerde superkipsaté óf
– Huisgemarineerde spareribs met knoflook- en chilisaus
incl. koffie en thee, salade en onbeperkt friet
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen