maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Landelijke introductie Crosstourer

Op zaterdag 24 maart vindt de Nederlandse introductie plaats van de Crosstourer, Honda’s nieuwste adventure met het V4 1200cc motorblok. Dé gelegenheid om zelf te testen of de Crosstourer echt zo veelzijdig is als Honda doet geloven.

De Crosstourer is optioneel leverbaar met een doorontwikkelde versie van Honda’s DCT-tranmissie. Deze versnellingsbak maakt gebruik van twee aparte transmissie-assen, elk voorzien van een eigen, elektro-hydraulisch bediend koppelingspakket.

Op zaterdag 24 maart wordt de nieuwe Honda Crosstourer bij alle Honda motorfietsdealers aan het publiek geïntroduceerd. De prijs van deze 1200 bedraagt 15.999 euro. Ook de overige leden van de cross-overfamilie, waaronder de NC700X, en diverse nieuwe 2012 modellen van Honda staan overigens vanaf nu bij de dealer.

Aanmelden kan via www.honda.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen