Landelijke introductie Crosstourer

Op zaterdag 24 maart vindt de Nederlandse introductie plaats van de Crosstourer, Honda’s nieuwste adventure met het V4 1200cc motorblok. Dé gelegenheid om zelf te testen of de Crosstourer echt zo veelzijdig is als Honda doet geloven.

De Crosstourer is optioneel leverbaar met een doorontwikkelde versie van Honda’s DCT-tranmissie. Deze versnellingsbak maakt gebruik van twee aparte transmissie-assen, elk voorzien van een eigen, elektro-hydraulisch bediend koppelingspakket.

Op zaterdag 24 maart wordt de nieuwe Honda Crosstourer bij alle Honda motorfietsdealers aan het publiek geïntroduceerd. De prijs van deze 1200 bedraagt 15.999 euro. Ook de overige leden van de cross-overfamilie, waaronder de NC700X, en diverse nieuwe 2012 modellen van Honda staan overigens vanaf nu bij de dealer.

Aanmelden kan via www.honda.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?