donderdag 28 maart 2024

Landelijke introductie Crosstourer

Op zaterdag 24 maart vindt de Nederlandse introductie plaats van de Crosstourer, Honda’s nieuwste adventure met het V4 1200cc motorblok. Dé gelegenheid om zelf te testen of de Crosstourer echt zo veelzijdig is als Honda doet geloven.

De Crosstourer is optioneel leverbaar met een doorontwikkelde versie van Honda’s DCT-tranmissie. Deze versnellingsbak maakt gebruik van twee aparte transmissie-assen, elk voorzien van een eigen, elektro-hydraulisch bediend koppelingspakket.

Op zaterdag 24 maart wordt de nieuwe Honda Crosstourer bij alle Honda motorfietsdealers aan het publiek geïntroduceerd. De prijs van deze 1200 bedraagt 15.999 euro. Ook de overige leden van de cross-overfamilie, waaronder de NC700X, en diverse nieuwe 2012 modellen van Honda staan overigens vanaf nu bij de dealer.

Aanmelden kan via www.honda.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen