Lease uw (bedrijfs)motorfiets

Het bedrijfsleven is gebaat bij een vlotte mobiliteit en fiscaal interessante oplossingen en de overheid speelt daarop in. Daarom biedt Triumph Wevelgem de bedrijven vanaf heden de mogelijkheid om een Triumph motorfiets te leasen voor een periode van 3 of 4 jaar. 

Triumph Wevelgem stelt zowel een off- als on-balans oplossing voor zodat er een oplossing is voor elke bedrijfsstrategie. In beide gevallen is de verdeelsleutel voor privé en professioneel gebruik niet forfaitair; je kan dus de werkelijk voor het bedrijf gereden kilometers in rekening brengen bij de fiscus.

Een niet onbelangrijk bijkomend pluspunt in dit verhaal is dat niet alleen veel bedrijfsleiders maar ook tal van werknemers met de motor rijden of dit ambiëren. Het ter beschikking stellen van een bedrijfsmotor is een veel goedkopere oplossing dan een klassieke loonsverhoging. Bovendien bindt een bedrijfsmotor een medewerker aan het bedrijf want de onderneming maakt het mogelijk dat hij of zij een van zijn/haar passies optimaal kan beleven.  

Hoe het werkt? Heel eenvoudig: u bepaalt welke formule in uw bedrijfsstrategie past aan de hand van de onderstaande informatie. 

Triumph On Balance

Het bedrijf maakt zijn keuze uit het Triumph aanbod en betaalt voor het gebruik van de motor en accessoires een contractueel vastgelegd bedrag per maand.

De onderneming  heeft aan het einde van het contract een optie op de  aankoop van het geheel. Dit tegen de contractueel bepaalde restwaarde (bijvoorbeeld  10% van de nieuwwaarde) van de motor en de gekozen accessoires. Het spreekt vanzelf dat -indien de  gebruiker de motor verzorgt zoals het hoort- de werkelijke restwaarde veel hoger ligt dan die restwaarde. 

De verbonden voordelen aan deze formule zijn de volgende:

– Geen inbreng van de eigen middelen van het bedrijf.

– De motor en de gemonteerde accessoires zijn 100% aftrekbaar.

– De motor kan degressief worden afgeschreven  (begin max 40%)

– De BTW wordt betaald op het aankoopbedrag min de restwaarde.

– De BTW wordt gespreid betaald.

– De persoonlijke uitrusting van de bestuurder (helm, kledij, schoeisel, handschoenen etc) kan    degressief worden afgeschreven over een periode van 3 jaar op  voorwaarde dat de uitrusting in een motorspeciaalzaak wordt aangekocht.

– Onderhoudskosten en optionele formules zoals extra garantie, pechverhelping, onderhoudscontracten kunnen in de boekhouding als kosten worden ingebracht.

Triumph Off Balance

Het bedrijf maakt zijn keuze uit het Triumph aanbod en betaalt voor het gebruik van de motor en accessoires een contractueel vastgelegd bedrag per maand.

Bij een Off Balance is er geen aankoopoptie aan het einde van het contract.

De voordelen verbonden aan deze formule zijn:

– Geen inbreng van eigen middelen

– De maandelijkse huurkost van de motor kan als kost in de boekhouding worden ingebracht. 

– Het eerste huurbedrag kan verhoogd worden tot max 25% van de totale huurkost van de motor. 

Voor meer info over Triumph Leasing en Triumph motoren neemt u contact op met Triumph Wevelgem, Menenstraat 245 te 8560 Wevelgem. Tel: 056 40 31 35 info@triumphwevelgem.comwww.triumphwevelgem.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?