Wayne Tessels tekent bij Agro on Benjan Kawasaki team

Tijdens het sponsorfeest heeft Wayne bekend gemaakt dat hij volgend seizoen uitkomt voor het Nederlandse Agro On-Benjan-Kawasaki in het Europese Superstock 1000-kampioenschap. 

Na een sterk seizoenseinde hebben zowel Wayne als Agro On-Benjan-Kawasaki team een overeenkomst gesloten. Beide zijn er daarom extra op gebrand om in 2017 grote stappen te maken en zo de aansluiting te vinden bij de top in de sterkst bezette Superstock 1000-klasse ter wereld. Mede door de komst van de zeer exclusieve en gloednieuwe Kawasaki Ninja ZX- 10RR is het vertrouwen bij zowel team als coureur groot.

Wayne Tessels: “Ik ben erg blij met deze deal. Afgelopen seizoen hebben we met Kawasaki een mooie basis gelegd om in 2017 de volgende sprong te maken. Vooral de laatste races heb ik grote stappen kunnen maken en dat geeft veel vertrouwen voor 2017. Agro On-Benjan- Kawasaki en ik hebben al enkele jaren een goede relatie en ik ben dan erg gemotiveerd om met elkaar de progressie voort te zetten op de nieuwe ZX-10RR. Ook wil ik Kawasaki en natuurlijk mijn sponsoren bedanken voor het vertrouwen en we kijken met z’n allen uit naar de eerste meters voor dit fantastische en zeer gemotiveerde team!”

Rob Vennegoor (teammanager): “We zijn blij met de komst van Wayne en ook trots dat we als Nederlands team een Nederlandse rijder hebben. Afgelopen seizoen was door de langdurige blessure van Bryan Staring geen gemakkelijk jaar, maar we hebben regelmatig laten zien wat ons potentieel is. Natuurlijk met de tweede plaats van Bryan maar ook het sterke optreden van Luke Jones op Donington Park en de veelbelovende start van Jack Kennedy zijn prima voorbeelden daarvan. Ik kijk daarom met vertrouwen en enthousiasme uit naar 2017. Zeker omdat we als team de beschikking krijgen over de ZX-10RR. De eerste berichten van de nieuwe Superbike van Kawasaki zijn erg positief en we kunnen niet wachten om met de voorbereidingen van komend jaar te beginnen.” 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?