13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Lekker naar Spanje

Ook de lange winterstop beu? Zin om deze winter lekker door te rijden? Blijf rijden en parkeer je motor tijdens de wintermaanden in Spanje! Dat kan in Andalusië met TB Travel, in de beveiligde garage bij een goed verzorgd viersterrenhotel. Op deze manier kun je de winter in het altijd zonnige Spanje overbruggen. Dit gebied is het ware motorparadijs in de (Nederlandse) winterse maanden. Een aangename temperatuur, spectaculaire bochten en het strakke asfalt hebben hier het overwicht. 

Je verblijft in het hotel op basis van half pension tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Dit hotel is van alle gemakken voorzien, en zowel jij als je motor zijn verzekerd van een goed verblijf. Spanje kenmerkt zich door het warme onthaal van motorrijders, de gunstige prijzen en het aangename weer! Een achtdaags verblijf kan vanaf € 367,50 inclusief logies, ontbijt en diner! Geïnteresseerd? Kijk eens op www.tbtravel.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen