Lekker naar Spanje

Ook de lange winterstop beu? Zin om deze winter lekker door te rijden? Blijf rijden en parkeer je motor tijdens de wintermaanden in Spanje! Dat kan in Andalusië met TB Travel, in de beveiligde garage bij een goed verzorgd viersterrenhotel. Op deze manier kun je de winter in het altijd zonnige Spanje overbruggen. Dit gebied is het ware motorparadijs in de (Nederlandse) winterse maanden. Een aangename temperatuur, spectaculaire bochten en het strakke asfalt hebben hier het overwicht. 

Je verblijft in het hotel op basis van half pension tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Dit hotel is van alle gemakken voorzien, en zowel jij als je motor zijn verzekerd van een goed verblijf. Spanje kenmerkt zich door het warme onthaal van motorrijders, de gunstige prijzen en het aangename weer! Een achtdaags verblijf kan vanaf € 367,50 inclusief logies, ontbijt en diner! Geïnteresseerd? Kijk eens op www.tbtravel.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.