maandag 27 mei 2024

Lekker toeren doe je op koningsdag

Wij motorrijders hebben belang bij een goede timing. Want lekker toeren op de eerste mooie lentedag, die met een beetje pech in het weekend valt, levert maar weinig vrij asfalt op. Fietsers, wandelaars en andere recreanten willen immers ook maar al te graag gebruik maken van de openbare weg.

Maar wat dan de beste dag is om uit rijden te gaan? Nou, noteer ‘m in je agenda voor volgend jaar: Koningsdag! Uit cijfers van het VID blijkt dat het gisteren de meest rustige dag was sinds februari 2014. Op de snelweg stond zelfs geen enkele file en ook op de kleinere wegen was het bijzonder rustig. Dat er geen vakantieverkeer was en er bijna geen ongelukken gebeurden droeg hier aan bij. Al is dat laatste natuurlijk ook weer het gevolg van het weinige verkeer.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen