Lekker toeren doe je op koningsdag

Wij motorrijders hebben belang bij een goede timing. Want lekker toeren op de eerste mooie lentedag, die met een beetje pech in het weekend valt, levert maar weinig vrij asfalt op. Fietsers, wandelaars en andere recreanten willen immers ook maar al te graag gebruik maken van de openbare weg.

Maar wat dan de beste dag is om uit rijden te gaan? Nou, noteer ‘m in je agenda voor volgend jaar: Koningsdag! Uit cijfers van het VID blijkt dat het gisteren de meest rustige dag was sinds februari 2014. Op de snelweg stond zelfs geen enkele file en ook op de kleinere wegen was het bijzonder rustig. Dat er geen vakantieverkeer was en er bijna geen ongelukken gebeurden droeg hier aan bij. Al is dat laatste natuurlijk ook weer het gevolg van het weinige verkeer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.