vrijdag 23 februari 2024

Kom op zaterdag 22 en zondag 23 april naar het Belgian Bike Weekend

Heb je nog geen plannen op zaterdag 22 en zondag 23 april? Onze Belgische collega’s organiseren tijdens dat weekend het Belgian Bike Weekend in de Oktoberhallen in Wieze, op amper een uurtje rijden van de Nederlandse grens. Wat is er te doen? Testritten op de nieuwste modellen van alle grote merken, een heuse Biker’s Market met kledij en accessoires, een adventure-training in het terrein, gratis lente-checkup van je motor, een rit voor het goede doel… en veel meer.

Test test test

Tijdens het Belgian Bike Weekend krijg jij de kans om testritten te maken met de nieuwste modellen van alle grote motormerken. Daarvoor is een begeleide rondrit voorzien van 15 minuten in de omgeving van de Oktoberhallen. Bovendien kun je twee routes rijden: straatmotoren test je op de weg, allroad- of adventure-motoren op een route met onverharde wegen. Alvast aanwezig in primeur: de Honda XL750 Transalp (te rijden) en Kawasaki’s ZX-4R (te bewonderen).

Zondag 7 mei 2023: Mega MotorTreffen

Helemaal in het nieuw

Op de Biker’s Market vind je (motor)kleding en accessoires die je leven op twee wielen eenvoudiger maken. Bovendien ontmoet je er ook reisorganisaties die je graag meer uitleg geven over hun motorreizen en de verschillende opties die ze aanbieden. Wie zijn rijvaardigheden wil aanscherpen, bijvoorbeeld voor die prachtige offroadtrip door Zuid-Spanje, kan terecht bij de rijscholen om zich te informeren over cursussen en bijscholingen.

Lente-checkup

Heb je twee linkerhanden als het op motoronderhoud aankomt? Geen probleem! Tijdens het Belgian Bike Weekend heb je de kans om je motorfiets aan een complete lente-checkup te onderwerpen. Onze professionals doorlopen samen met jou de belangrijkste zaken van je motorfiets. Helemaal gratis! Net zoals de initiatie adventure rijden in een speciaal daarvoor voorziene zone en heuse FMX-stuntshows.

69 km voor Nicky Hayden

Net zoals vorig jaar organiseren onze zuiderburen ook een 69 kilometer lange rit ten behoeve van de Nicky Hayden Foundation. Wie een zelf te bepalen gift stort, krijgt de route van de 69 kilometer voor Nicky Hayden aangeleverd. Ook de bijbehorende T-shirts worden te koop aangeboden. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel.

Wanneer, waar, hoeveel?

Het Belgian Bike Weekend vindt plaats op zaterdag 22 en zondag 23 april 2023, beide dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Adres: Oktoberhallen, Schrovestraat 22A, 9280 Lebbeke (BE). Entree: € 10,-

Belgian Bike Weekend
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen