Maak kennis met nieuwe touring Harleys

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Test zelf de nieuwe Rushmore-modellen tijdens een uitgebreide proefrit
Rijswijk, 20 maart 2014 – Het zal men niet ontgaan zijn dat Harley-Davidson zijn Touring-modellen nog verder verbeterd heeft. Na eindeloze uren praten met hun klanten en miljoenen kilometers met ze rijden, presenteerde Harley-Davidson de resultaten van Project RUSHMORE op het hele gamma van de 2014 Touring-modellen. Project RUSHMORE is de naam van die klantgedreven ontdekkingsreis van Harley-Davidson, waarbij het nog verder verbeteren van ieder aspect van de Touring-modellen centraal stond. Tijdens de Premium Rushmore Experience krijgt men de kans om één of meerdere Touring-modellen een dagdeel uitgebreid te testen.

Project RUSHMORE
De presentatie van de Rushmore-modellen is het resultaat van vier jaar hard werken, in nauwe samenspraak met Harley-rijders over de hele wereld. De belangrijkste verbeteringen waar zij om vroegen zijn in het nieuwe Rushmore-platform doorgevoerd. Dit betekent dat de Road King Classic, de Street Glide, de Electra Glide en de Tri-Glide allemaal beter zijn dan ooit. De verbeteringen zijn onder te verdelen in vier pijlers: styling, comfort, controle en infotainment. Nieuwe features zijn onder andere Bluetooth-enabled Boom! Box-infotainmentsysteem met GPS-navigatie, Daymaker LED-koplampen, nieuw kuipwerk met Splitstream-luchtgeleiding en het Twin-Cooled High-Output Twin Cam 103-motorblok. Maar ook zaken als beter afleesbare meters, intuïtieve handbedieningselementen en zadelkoffers met One-Touch bediening vallen onder Project RUSHMORE. De Rushmores zijn stoer, comfortabel, rijden perfect en zien er waanzinnig uit.

Premium Rushmore Experience
Tijdens de Premium Rushmore Experience van 02 april tot 06 september krijgt men als rijder de unieke kans om een dagdeel lang één of meerdere Touring-modellen te testen. Men rijdt een lange, vooraf uitgezette route, die in relatief korte tijd de veelzijdigheid en het comfort van de machine laat ervaren. Tijdens een presentatie gaat het team vervolgens nog wat dieper in op de technische features en verbeteringen van de motoren. De Premium Rushmore Experience is helemaal gratis; het enige dat men nodig heeft is een motorrijbewijs. Er is maar beperkt plek, dus schrijf je vandaag nog in via www.harley-davidson.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?