woensdag 8 februari 2023

Win een S100 Winterpakket

Hoezeer wij het ook niet willen, de winter komt er echt aan. Kijkend naar wat we de afgelopen jaren te verduren hebben gekregen, kun je daar maar beter goed op voorbereid zijn. Daarom maak je bij MOTO73 en MOTOR.nl kans op een S100 Winterpakket. Hiermee maak je je motor winterklaar door ‘m eerst goed te reinigen en in de was te zetten met S100-totaalreiniger, een krachtige gel voor intensieve reiniging.

De gelformule is extreem hechtend, waardoor de reiniger niet van verticale oppervlakken afdruipt en dus goed kan inwerken. Bovendien zorgt de actieve, vet oplossende formule ervoor dat weggeslingerd kettingvet wordt verwijderd. Bescherm daarna de gevoelige delen met de corrosiebescherming en je bent er. Met de S100-kettingreiniger en -spray is ook je secundaire aandrijving in beste conditie.

Kijk voor meer informatie op www.S100shop.nl. Het mail&win-formulier staat hieronder. Invullen kost maar even, dus waar wacht je nog op? Succes!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen