maandag 22 juli 2024

Mag je water wel of niet zelf meenemen naar de TT?

We hoeven waarschijnlijk niemand te vertellen dat het komend weekeinde tijdens de Dutch TT lekker weer wordt. Misschien zelfs wel heel lekker, al houden we met Assen altijd een slag om de arm (en nemen we toch maar een paraplu mee…). Drinken, drinken, drinken is echter zeer waarschijnlijk het advies tijdens de 2019 Dutch TT. Wat je drinkt, moet je uiteraard zelf weten al adviseren wij vooral water te drinken als je nog iets van de MotoGP-race wilt zien…

Maar mag je water eigenlijk wel zelf meenemen naar de Dutch TT? Het antwoord daarop is een helder JA, zolang je dat water maar niet in bijvoorbeeld een glazen fles meeneemt. Het is namelijk verboden om (alcoholhoudende) dranken in glas op het terrein mee te nemen. Water (mits dus niet in glas) mag je altijd meenemen, zelfs in een koelbox.

Hieronder een opsomming van wat nog meer verboden is:
– Slag- /steekwapens
– Gereedschap
– Landbouwplastic (en andere brandbare materialen)
– Parasols
– Huisdieren

Je kunt het er natuurlijk op gokken, maar weet dat de kans heel groot is dat je gefouilleerd wordt bij binnenkomst op het TT Circuit. En ook goed om te weten is dat overtreders van het terrein worden verwijderd. Zonder terugbetaling van entreegeld…
Surf voor meer informatie naar de FAQ van het TT Circuit.

Foto: 2snap

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment spelen motoren een grote rol in zijn leven en die rol is als hoofdredacteur alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

1 Reactie

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen