Mag je water wel of niet zelf meenemen naar de TT?

We hoeven waarschijnlijk niemand te vertellen dat het komend weekeinde tijdens de Dutch TT lekker weer wordt. Misschien zelfs wel heel lekker, al houden we met Assen altijd een slag om de arm (en nemen we toch maar een paraplu mee…). Drinken, drinken, drinken is echter zeer waarschijnlijk het advies tijdens de 2019 Dutch TT. Wat je drinkt, moet je uiteraard zelf weten al adviseren wij vooral water te drinken als je nog iets van de MotoGP-race wilt zien…

Maar mag je water eigenlijk wel zelf meenemen naar de Dutch TT? Het antwoord daarop is een helder JA, zolang je dat water maar niet in bijvoorbeeld een glazen fles meeneemt. Het is namelijk verboden om (alcoholhoudende) dranken in glas op het terrein mee te nemen. Water (mits dus niet in glas) mag je altijd meenemen, zelfs in een koelbox.

Hieronder een opsomming van wat nog meer verboden is:
– Slag- /steekwapens
– Gereedschap
– Landbouwplastic (en andere brandbare materialen)
– Parasols
– Huisdieren

Je kunt het er natuurlijk op gokken, maar weet dat de kans heel groot is dat je gefouilleerd wordt bij binnenkomst op het TT Circuit. En ook goed om te weten is dat overtreders van het terrein worden verwijderd. Zonder terugbetaling van entreegeld…
Surf voor meer informatie naar de FAQ van het TT Circuit.

Foto: 2snap

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?