Drie motortochten om het hoofd koel te houden

De komende dagen is het warm, heel warm. Ook met doorwaaijack en -handschoenen, open helm en kevlar spijkerbroek is het nauwelijks vol te houden. Waar in Nederland moet je zijn om nog enigszins een prettig ritje te rijden? Langs het water! Rivieren, meren en beekjes zijn nog niet door en door opgewarmd. Dus kunnen ze de omgeving nog redelijk afkoelen. Dus daar moet je zijn. Kortom: drie motortochten om het hoofd koel te houden.

Tintelend Markant: Langs de Mark en Dintel

Een motorrit langs het water van Mark en Dintel staat garant voor afwisseling. Het is een tocht door bossen en over polderland.

Lees verder

Lievelingetje: De Betuwse Linge

Midden in ons landje stroomt de Linge dwars door de Betuwe. Deze fruittuin is op zijn mooist als in het voorjaar de bloesems bloeien.

Lees verder

Drents Dubbel: Hunze en Drentse Aa

Drenthe wordt aan weerszijden van de Hondsrug door twee rivieren doorsneden. De Hunze in het oosten en de Drentsche Aa in het westen.

Lees verder

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?