Mail en win een Aprilia-rugprotector

De rug beschermen, wordt vaak 'vergeten' door motorrijders. Daarom zijn we blij dat we ditmaal van Aprilia een rugprotector à 159 euro mogen weggeven. De binnenste laag van de CE-goedgekeurde beschermer is voorzien van COOLMAX, waardoor je rug onbezweet zou moeten blijven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze Aprilia-rugprotector is het mail en win-formulier invullen dat hieronder staat. Meedoen kan tot maandag 19 september 2011.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.