zaterdag 10 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MOTOR Magazine op je tablet

Goed nieuws voor de liefhebbers van MOTOR Magazine, ook Neerlands oudste (en natuurlijk beste) motorblad is nu toegetreden tot het digitale universum. Wat houdt dit precies in? Dat het blad te koop blijft in de kiosk maar dat je nu ook met de tablet op schoot naar ons magazine toe kunt surfen.

Het is slechts een kwestie van de tijdschrift.nl applicatie (App) gratis downloaden via iTunes en vervolgens opent zich de grootste digitale tijdschriftenkiosk van Nederland. Met daarin natuurlijk MOTOR Magazine, in de vorm van een 1-op-1 ‘PDF-versie’ van de normale printeditie.

Zo kun je dus altijd en overal (ter wereld) je favoriete motorblad binnenhengelen en ervaren hoe de verhalen en foto’s nog intenser overkomen. Tegen een vergoeding natuurlijk, al is de digitale versie wel zo’n 20% goedkoper dan z’n papieren evenknie. Gaat dat zien!
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen