13 C
Nederland
zondag 26 juni 2022

MOTOR Magazine op je tablet

Goed nieuws voor de liefhebbers van MOTOR Magazine, ook Neerlands oudste (en natuurlijk beste) motorblad is nu toegetreden tot het digitale universum. Wat houdt dit precies in? Dat het blad te koop blijft in de kiosk maar dat je nu ook met de tablet op schoot naar ons magazine toe kunt surfen.

Het is slechts een kwestie van de tijdschrift.nl applicatie (App) gratis downloaden via iTunes en vervolgens opent zich de grootste digitale tijdschriftenkiosk van Nederland. Met daarin natuurlijk MOTOR Magazine, in de vorm van een 1-op-1 ‘PDF-versie’ van de normale printeditie.

Zo kun je dus altijd en overal (ter wereld) je favoriete motorblad binnenhengelen en ervaren hoe de verhalen en foto’s nog intenser overkomen. Tegen een vergoeding natuurlijk, al is de digitale versie wel zo’n 20% goedkoper dan z’n papieren evenknie. Gaat dat zien!
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen