MOTOR Magazine op je tablet

Goed nieuws voor de liefhebbers van MOTOR Magazine, ook Neerlands oudste (en natuurlijk beste) motorblad is nu toegetreden tot het digitale universum. Wat houdt dit precies in? Dat het blad te koop blijft in de kiosk maar dat je nu ook met de tablet op schoot naar ons magazine toe kunt surfen.

Het is slechts een kwestie van de tijdschrift.nl applicatie (App) gratis downloaden via iTunes en vervolgens opent zich de grootste digitale tijdschriftenkiosk van Nederland. Met daarin natuurlijk MOTOR Magazine, in de vorm van een 1-op-1 ‘PDF-versie’ van de normale printeditie.

Zo kun je dus altijd en overal (ter wereld) je favoriete motorblad binnenhengelen en ervaren hoe de verhalen en foto’s nog intenser overkomen. Tegen een vergoeding natuurlijk, al is de digitale versie wel zo’n 20% goedkoper dan z’n papieren evenknie. Gaat dat zien!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.