Poll > Heb jij een elektronisch vangnet nodig?

Tegenwoordig zijn bijna alle nieuwe motorfietsen wel voorzien van een ABS-systeem. Zonder is haast niet meer te krijgen. Hypermoderne machines zoals de Aprilia RSV4 APRC Factory en Ducati 1198S gaan zelfs nog een stapje verder en hebben een volledig elektronisch vangnet voor je ontwikkeld. Hebben wij dat 'doodgewone' motorrijders wel nodig? De vraag aan jou wat het geval is.

IK HEB GEEN ELEKTRONISCH VANGNET NODIG.
A. Nee, ik rijd liever op ervaring en kunde.
B. ABS wil ik wel, de rest hoeft voor mij niet.
C. Veiligheid boven alles. Doe mij maar het gehele pakket.
D. ABS, traction control, wheelie control. Is voor mietjes.
E. Liever niet, maar ik denk dat we er niet aan ontkomen.

UITSLAG VORIGE POLL > BEZIGHEDEN
Wat doe jij op de motor?
47,4%    Lekker even uitwaaien.
21,0%    Toch ook wel flirten.
19,3%    Scheuren als een zotte!
7,0%    Nadenken.
5,3%    Dagdromen.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.