Mail & win een Baruffaldi-motorbril

Heb jij thuis een coole pothelm liggen, maar ontbreekt de motorbril nog? Dan heeft MOTOR Magazine ditmaal goed nieuws voor je, want in deze nieuwe mail & win-actie mogen we een echte Baruffaldi weggeven. De motorbril van Italiaanse makelij vertegenwoordigt een waarde van maar liefst € 125,-. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze Baruffaldi-motorbril is het mail & win-formulier invullen dat hieronder staat.

Meedoen kan tot maandag 3 oktober 2011.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.