De nieuwe Suzuki-dameskleding

Suzuki introduceert een nieuwe kledinglijn voor dames bestaande uit een drietal Suzuki-shirts in diverse designs. De shirts zijn leverbaar in de maten S tot en met XL voor de adviesprijs van 19,95 euro voor de T-shirts en 29,95 euro voor het poloshirt.

Uiteraard is alle Suzuki kleding te bestellen bij de officiële Suzuki dealer, maar je kunt de kleding ook online bestellen via de Suzuki-webshop op www.suzuki.nl/kleding. De bestelde kleding wordt geleverd via de dealer.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?