Mail & Win > RoadAttack II-banden

Speciaal voor jullie hebben we een extra dikke Mail & Win-actie op poten gezet. We mogen van Continental namelijk een setje RoadAttack II-banden weggeven ter waarde van maar liefst € 482,-. De band kent slechts een korte inrijperiode en biedt vrijwel gelijk enorm veel grip, zonder dat de levensduur van de band wordt opgeofferd. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze set RoadAttack II is dit Mail & Win-formulier invullen.

Meedoen kan tot maandag 3 oktober 2011.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.