Marc Marquez en Dani Pedrosa snappen geen bal van wiskunde

Het is inmiddels een wat ouder filmpje, maar daarom niet minder leuk om te zien. In 2017 legde het Honda Repsol team met verborgen camera’s op een lagere school in Spanje een zeer bijzondere ontmoeting vast. Marc Marquez en Dani Pedrosa doen zich compleet onherkenbaar voor als twee zeer onhandige wiskundeleraren. De kinderen zijn natuurlijk niet gek en proberen al snel de domme fouten van hun ‘leraren’ te verbeteren. Hilarisch is natuurlijk het einde, als de schoolkinderen ontdekken dat deze twee invallers eigenlijk hun MotoGP helden zijn.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?