Meet je eigen rondetijden

Met deze app kun je zonder dure apparatuur je snelheden, rondetijden, gereden afstand en hellingshoeken meten tijdens het rijden. Daarnaast kun je die gegevens heel gemakkelijk delen met je vrienden via Facebook. Op Google Maps kun je bovendien de opgenomen sessies bekijken. Je hebt de keuze tussen circuit- of wegmodus.

De app Diablo Super Biker is nu beschikbaar voor de iPhone en is gratis te downloaden. Voor meer informatie kijk je op www.pirelli.com.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.