Meet the Speed 2012

Van woensdag 21 tot en met 28 november 2011 organiseert Wilco Zeelenberg voor de zestiende keer de Zeelenberg Racing Meet the Speed op Circuit Almeria in Zuid-Spanje.  Zeelenberg en zijn zeer ervaren team geven een rijvaardigheidstraining met daarin veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Met een duidelijke indeling naar niveau, rijdt iedereen volgens Zeelenberg aan het eind van een week Meet the Speed beter, sneller maar bovenal veiliger.

Deelnemers rijden vijf sessies per dag en per sessie zijn er maximaal twintig cursisten op de baan. Hierdoor hebben Wilco Zeelenberg en Patrick van den Goorbergh met hun ervaren team na én tijdens elke sessie alle tijd om elke deelnemer persoonlijk, met behulp van video-analyses, volop aanwijzingen te geven.

De instructeurs zijn bekenden; Patrick van den Goorbergh, Kervin Bos, Raymond Schouten, Michael van der Mark, Henk van der Mark, Bob Withag, Ron van Steenbergen, Sven Ahnendorp, Torleif Hartelman, Rik Lenters, Wim Kroegman, Rafaël Sinke, Paul Mooijman en anderen.

Zij vertellen je alles over ideale lijnen, rem- en bochtentechnieken en alle andere zaken die van belang zijn voor een goede ronde over het zeer technische Circuit Almeria. Tussen de rij-sessies door wordt de gehele dag uitgebreide voorlichting gegeven over motortechniek en uiterst relevante zaken als de banden, geometrie, vering en demping van de motorfiets.

Alle deelnemers krijgen na afloop een officieel Meet the Speed certificaat en nog tal van andere leuke verrassingen. In het inschrijfgeld van totaal 2500 euro is het volgende inbegrepen: heen- en terugvlucht, transport van je motorfiets over de weg, gratis benzine tijdens de rijvaardigheidstraining op Circuit Almeria, een professionele werkplaats met ervaren monteurs uit de wegracerij, catering, verblijf in het 4-sterren hotel aan de kust van Mojacar.

Voor meer informatie over Meet the Speed kun je het best terecht op www.zeelenbergracing.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.