Meeting en Ride-Out 7 jaar Fat Bob Bikers

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Het 7-jarige bestaan van de Fat Bob Bikers wordt in 2015 gevierd met een traditionele jaarlijkse gezellige meeting en een schitterende ride-out op zondag 5 juli. Verzamelen vanaf 10.30 uur bij Grand Café de Kogelvanger, Galderseweg 55 te Breda. Vertrek van de ride-out om 12.00 uur. Onze road-captain leidt ons via aantrekkelijke binnendoor-wegen naar de Zeeuwse kust. Na ruim 100 km arriveren we bij de eindlocatie van deze unieke ride-out: het Noordzeestrand van Vrouwenpolder. Alle eigenaren van een Harley-Davidson FXDF Fat Bob zijn van harte welkom. Deelname is gratis. Meer informatie op www.fatbob-bikers.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?