vrijdag 29 maart 2024

Seizoensopening BMW Van Harten

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Beste BMW-fan,
Kun je ook niet langer wachten? Start dan het nieuwe motorseizoen samen met ons. Zaterdag 14 maart is het al zover en je bent van harte uitgenodigd. Alle motorvrienden zijn van de partij – het wordt dus weer gezellig druk. Mooie verhalen uitwisselen, nieuwe motoren en dikke Van Harten Specials bekijken onder het genot van een kopje koffie met een heerlijke versnapering.
BMW Motorrad en Van Harten Amersfoort gaan je dit seizoen verrassen met de mooiste motorfietsen. Met bijpassende kleding en met evenementen die je niet wilt missen. Deze evenementen kun je terugvinden op onze website www.vanharten.nl in de agenda.

Kom 14 maart dus naar de Seizoenstart en lever een uitdraai van dit persbericht in. Vul onderstaande gegevens in en ding mee naar één van de nieuwe BMW Systeemhelmen die wij diezelfde dag nog gaan verloten.

Naam :
E-mail :
Telefoonnummer :

Tot zaterdag 14 maart!

Van Harten Amersfoort
Bergstraat 17?, 3811 NE  Amersfoort
www.vanharten.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen