Mega-galerij BMW R5

Dat de R18 veel zou losmaken, wist BMW na de eerste tekeningen natuurlijk zelf ook wel. Onze Facebook-pagina is wat dat betreft een perfect voorbeeld voor deze discussie want van ‘heel mooi’ tot ‘afgrijselijk’ en alles wat daar tussen zit, komt voorbij. Over de BMW R5 is minder, tot misschien zelfs wel helemaal geen discussie. Daarom ook een mega-galerij van deze oer-klassieker om lekker van te genieten.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?