woensdag 28 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Mega MotorTreffen 2022, een waar openluchtmuseum

We verwachten op het Mega MotorTreffen 2022 een geweldig motorfeest, met duizenden bezoekers! Alle motoren kunnen parkeren op de veilige motorparking op het evenement. Dat geeft natuurlijk een geweldig uitzicht op heel veel moois. Vergaap je dus niet alleen aan al het moois in het Autotron, maar loop zeker ook een rondje over de parking. Wellicht doe je weer inspiratie op

Op de parking kun je ook een motor laten vastleggen door een professionele fotograaf. De foto’s die hij schiet van jouw motor kun je na afloop downloaden op Motor.NL!

Er is op het Mega Motortreffen uiteraard nog veel meer te doen en te beleven. Kijk voor alle informatie en het gehele programma op motor.nl/mega-motortreffen!

Mega MotorTreffen 2022

Datumzondag 10 april 2022
Openingstijden10:00 – 17:00 uur
LocatieAutotron Den Bosch
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen
Tickets & infomotor.nl/mega-motortreffen
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen