zaterdag 23 september 2023

Reacties uitlokken: Yamaha MT-09 Cyber Rally

Op de Osaka Motorcycle Show toonde Yamaha de MT-09 Cyber Rally. Het is een futuristische ombouw van de MT-09 in de stijl van de MT-09 Street Rally uit 2014.

Onderdelen van de accessoires

De MT-09 Street Rally ging meer in de richting van supermoto en was uitgerust met een grote koplampkap die overging in grote winglet-achtige handbeschermers, die het vooraanzicht extreem veranderden.

Yamaha werkt aan stuurbekrachtiging voor crossmotoren

De huidige Yamaha MT-09 is nu ook in deze stijl omgebouwd, met als resultaat de Cyber Rally. De gebruikte onderdelen zijn van carbon of zien er in ieder geval zo uit. Ze komen van Yamaha-accessoiredealer Y’s Gear, dus het moet mogelijk zijn om je eigen Cyber Rally na te bouwen. Daarvoor moet je echter de overeenkomstige onderdelen importeren. Of het model in deze vorm zal worden uitgebracht, is nog niet bekendgemaakt. Aangenomen mag worden dat Yamaha de reacties eerst zal testen, zoals het ook met de Street Rally heeft gedaan.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image