13 C
Nederland
vrijdag 19 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Men at Work op de MOTORbeurs

Na het succes van 2011 kun je ook dit jaar genieten van ‘Men at Work’ op de MOTORbeurs. En dan hebben we het niet letterlijk over mannen… Op dit paviljoen laten professionele zelfbouwers zien hoe een motor wordt opgebouwd (of juist wordt afgebroken).

Op het speciaal daarvoor ingerichte paviljoen, dat dienst doet als grote garage, werken zelfbouwers aan eigen projecten en geven je daarmee een unieke kijk in hun dagelijkse werkzaamheden. Uiteraard kan je de bouwers vragen stellen. Welke projecten er in 2012 allemaal te zien zijn, wordt eind januari bekend gemaakt. Alle informatie is te vinden op www.motorbeursutrecht.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen