Men at Work op de MOTORbeurs

Na het succes van 2011 kun je ook dit jaar genieten van ‘Men at Work’ op de MOTORbeurs. En dan hebben we het niet letterlijk over mannen… Op dit paviljoen laten professionele zelfbouwers zien hoe een motor wordt opgebouwd (of juist wordt afgebroken).

Op het speciaal daarvoor ingerichte paviljoen, dat dienst doet als grote garage, werken zelfbouwers aan eigen projecten en geven je daarmee een unieke kijk in hun dagelijkse werkzaamheden. Uiteraard kan je de bouwers vragen stellen. Welke projecten er in 2012 allemaal te zien zijn, wordt eind januari bekend gemaakt. Alle informatie is te vinden op www.motorbeursutrecht.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?