Messi krijgt verbod op motorrijden

Het is bepaald niet te hopen dat er spelers van FC Barcelona zijn die een motor in de garage hebben, want die mag daar dan dit seizoen blijven staan. Ongebruikt. Per direct is het voor Messi en vrienden namelijk ten strengste verboden om te rijden met een motorfiets. Ja, dat lees je goed… 

Trainer Luis Enrique wil de discipline van zijn nieuwe team drastisch verhogen en denkt dat te bereiken door onder andere een verbod op teveel cafeïne, de verplichting om een uur voor een training begint aanwezig te zijn én door extreme sporten als motorrijden te verbieden. En ja, ook dit heb je goed gelezen. Wij zien het nog niet helemaal. Zeker niet omdat er over de kans op blessures bij onder andere een val opvallend genoeg met geen woord gesproken wordt. Dus… 

Gelukkig maakt Enrique het nog een beetje goed door al het boetegeld te storten op de rekening van een goed doel. Met een beetje fantasie kunnen de spelers van Barcelona dus motorrijden voor dat nog onbekende goede doel. Als dat geen mooi excuus is om meters te maken! 

Foto: ANP

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.