donderdag 28 maart 2024

Messi krijgt verbod op motorrijden

Het is bepaald niet te hopen dat er spelers van FC Barcelona zijn die een motor in de garage hebben, want die mag daar dan dit seizoen blijven staan. Ongebruikt. Per direct is het voor Messi en vrienden namelijk ten strengste verboden om te rijden met een motorfiets. Ja, dat lees je goed… 

Trainer Luis Enrique wil de discipline van zijn nieuwe team drastisch verhogen en denkt dat te bereiken door onder andere een verbod op teveel cafeïne, de verplichting om een uur voor een training begint aanwezig te zijn én door extreme sporten als motorrijden te verbieden. En ja, ook dit heb je goed gelezen. Wij zien het nog niet helemaal. Zeker niet omdat er over de kans op blessures bij onder andere een val opvallend genoeg met geen woord gesproken wordt. Dus… 

Gelukkig maakt Enrique het nog een beetje goed door al het boetegeld te storten op de rekening van een goed doel. Met een beetje fantasie kunnen de spelers van Barcelona dus motorrijden voor dat nog onbekende goede doel. Als dat geen mooi excuus is om meters te maken! 

Foto: ANP

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen